مطالب روز دنیای اینترنت
حذف خودکار حساب کاربری تلگرام
یکشنبه 03 بهمن 1395 ساعت 15:06 | بازدید : 234 | نویسنده : sawman | ( نظرات 0 )

حذف خودکار حساب کاربری تلگرام یعنی در صورتی که از اکانت تلگرام خود در یک بازه ی زمانی تعیین شده استفاده نکنید، اکانت تلگرام شما غیرفعال و حذف شده و تمامی پیام ها، گروه ها و کانال هایی که در آن عضو هستید پاک می شوند. در حالت پیشفرض این بازه زمانی 6 ماه است که شما میتوانید آنر از یک ماه تا یک سال تنظیم کنید.


برای تغییر این مدت زمان ابتدا وارد تلگرام،  منو و Settings شوید





حالا به Privacy and Security بروید




غیرفعال کردن موقت تلگرام


در اینجا و در قسمت Account self -destructs بازه زمانی روی 6 ماه است


حذف خودکار حساب کاربری تلگرام

شما میتوانید یک ماه، سه ماه ، شش ماه و یک سال و انتخاب کنید



حذف حساب کاربری تلگرام




|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


تبلیغات
منوی کاربری


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
صفحات
نویسندگان
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 1130
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 11
:: تعداد اعضا : 5

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 123
:: باردید دیروز : 1142
:: بازدید هفته : 14371
:: بازدید ماه : 672092
:: بازدید سال : 1776906
:: بازدید کلی : 19776906

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید